Status fra d. 01/07 2019 fra OO Entreprise ApS

Det er efterhånden lang tid siden, at der er kommet en status på byggeriet af Kirkebjerg Park House, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at der ikke er sket noget.
Vi har nu haft betonpumpe på byggepladsen for sidste gang, da vi har fået støbt beton på dækket over kælder. Derudover er altaner og rækværk på blok 1 monteret, og flisebelægningen på dækket er kommet godt i gang. I sidste uge blev det igangsat at få fjernet det gamle transformer hus.

De første 48 lejligheder er blevet rengjort, og der er foretaget mangelgennemgang, så de nu snart er klar til at blive overdraget til ejerne i uge 31.

Status fra d. 03/02 2019 fra danbolig Niels Hald Projektsalg

Så kom dagen for premieren på etape 2, som vi virkelig havde set frem til.

Det var en rigtig god dag, hvor der var et godt fremmøde af interesserede kunder og nysgerrige Glostrup-borgere. På dagen stod Kalles Kaffevogn udenfor og gav en masse kopper kaffer over disken, mens vi selv var godt repræsenteret fra danbolig Niels Hald Projektsalg, danbolig Glostrup og Nordea, så vi kunne få en snak med alle fremmødte inde i salgsvognen.

I galleriet ses et par billeder fra premieren, men der er også et par billeder fra byggepladsen.

Status fra d. 06/12 2018 fra OO Entreprise ApS

Så er vi kommet ind i årets sidste måned, hvorfor I naturligvis ikke skal snydes for en lille hilsen fra Kirkebjerg Park House.

Vi er efterhånden rigtig langt, og TCT er nu færdige med at montere elementer på Blok 2, og de er startet på Blok 3, hvorfor byggeriet nu virkelig tager form, og man kan se det i sin helhed.

For Blok 1 er gasbetonmontagen nu færdig i 34 lejligheder, VVS- el- og ventilationsgrundinstallation er færdig i 24 lejligheder, og i dag er der 12 lejligheder, hvor gulvisoleringen er lagt ud. Vi er i fuld gang med vinduesmontage og skalmuring, mens taget på Blok 1 er færdigisoleret og underpap er færdig i dag.

Status fra d. 12/11 2018 fra OO Entreprise Aps

Så er vi kommet over, at sommertiden er forbi. Derfor har vi fået etableret lys, så vi kan arbejde om morgen, inden det bliver lyst. Og stadig når mørket igen falder på.

Siden sidst er der virkelig sket noget – dækket over 3 sal. på Blok 2 er blevet monteret, montage af gasbeton skillevægge er i fuld gang, VVS og el er ved at lave grundinstallationer. Derudover har vi fået lavet murerkrone og dampspærrer på taget af Blok 1 samt bliver stålsøjler til bæring af altaner monteret. Afslutningsvis er vinduer og dørmontage i fuld gang og skalmuring er påbegyndt.

I denne uge, har vi haft et fantastisk arbejdsvejr, og vi håber, at det fortsætter.

Status fra d. 01/11 2018 fra danbolig Niels Hald Projektsalg

Vi har haft åben byggeplads på Kirkebjerg Park House, hvor købere, mæglere og samarbejdspartnere havde mulighed for at komme forbi til en gennemgang af byggeriet. Derudover var det muligt, at gå rundt i de forskellige rå-lejligheder i blok 1 – til stor begejstring.

Køberne fik også muligheden for at hilse på deres nye naboerne, og der blev taget godt imod projektet.

Dagen sluttede af med ”hold” foto samt fuld menu fra pølsevognen.

Status fra d. 21/9 2018 fra OO Entreprise ApS

Det er længe siden at I sidst, har fået nyt her fra Kirkebjerg Park House, men det er ikke ensbetydende med, at vi har forlænget sommerferien.

TCT har monteret elementer i stueplan, 1.-, 2.- og 3. etage. Og de er begyndt at montere elementer på 4. etage – Det er på blok 1 med 48 lejligheder.

Endvidere er Jaus færdig med dræn. Årslev er i fuld gang med at trække spuns, og i næste uge starter vi montage af gasbeton.

Status fra d. 19/8 2018 fra OO Entreprise ApS

Så har vi fået sommerferien veloverstået, og vi er nu kommet godt i gang igen. Samtlige elementer i parkeringskælderen er monteret. I stueplan på Blok 1 er der monteret betonelementer og dæk. Vi har fået tætnet parkeringskælderen, og er begyndt at lave dræn og fylde til.

Status fra d. 1/7 2018 fra OO Entreprise ApS

Efter vi var færdige med at grave ud til depotkælderen, og vi begyndte at ramme pæle og støbe, har vi kunnet overholde tidsplanen. Det har jo, som i ved, også været fantastisk vejr.

Vi er blevet færdige med at støbe det sidste gulv i parkeringskælderen. Og ca. 50% af betonelementerne i parkeringskælderen er monteret.

Det har dog også regnet en smule. Som i kan se kommer det igennem dækket til depotkælderen. Vandet fra drænene pumper vi væk fra pumpebrønden i depotkælderen.

Vi har haft byggepladsen lukket i uge 30 og 31. Bortset fra at Morten og Jaus har lavet tilfyldning og kloak. Vi begynder med elementmontage og udvendig tætning af parkeringskælderen på mandag i uge 32

Status fra d. 30/6 2018 fra OO Entreprise ApS

Vores gode jord- og kloakhold Morten og Jaus, har fået nye gravemaskiner. Så der var ikke et øje tørt.

Aarsleff er blevet færdige med at ramme pæle.

Vi har fået lagt den første del af gulvet i parkeringskælderen. Peder og Mindaugas sørger for, at det bliver pudset. Derudover bliver den sidste del af gulvene i parkeringskælderen støbt i uge 29, mens depotkælderen allerede er færdigmonteret.

TCT er begyndt at montere de første vægelementer i parkeringskælderen.

De sidste pæle er blevet kappet, og det sidste renselag er støbt.

Da vi var færdige med at krane rionet ud i torsdags. Spurgte Mathias fra Tvis Vognmandsforretning om Jacob og jeg ville se byggepladsen lidt fra oven. Hvilket vi gerne ville. Så her kan I se resultatet.